Fredag,22 Oktober, 2021

Blåsarane framme i Alta

Etter og kjørt ca 27 tima var Blåsarane på plass i Alta rundt klokka 1700. Antoni Knotten kan fortelle at turen har gått veldig bra. Stemninga har våre på topp heile veien tross litt lite søvn på enkelte. Men Knotten kan fortelle at Blåsarane har fått tid og laga ei to-tre nye songa på turen som har gått gjennom Noreg, Sverige og Finland. Det neste som står på programet for Blåsarane er at dei skal møte Steinberget frå Alta.
Vi ynskjer alle Blåsarane i Alta ein kjempekjekk kveld at med trivelige folket der oppe.

Blåsarane på tur til Alta

Blåsarane på tur til Alta

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/9/blaasar.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Descargar musica