Fredag,22 Oktober, 2021

Blåsarane med til La Manga

Laurdag reiser rundt ti Blåsarar til La Manga for og fylge Hødd på treningsleir. Dei kjem fram ein dag før Hødd skal møte Viking i treningskamp, dei blir der også når Hødd møter Ranheim på onsdag. Dei skal blant anna til Valencia samt ein tur til Benidorm under opphaldet i Spania. Dei skal bo i ein villa med basseng og gangavstand til banene der kampane skal gå. Hødd sitt a-lag reiste ned tidleg torsdag morgon, med var også prøvespelaren Patrick Byskata frå Finland.

Blåsarane ynskjer alle ein god tur.

PS! Kampen mot Viking blir og sjå på Kaffebaren søndag kl.1900.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/9/blaasar.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Descargar musica