Tirsdag,7 Desember, 2021

Category Archives: Blåsarbua og Blåsarhjørnet

Medlemskorta klare til avhenting på Blåsarbua.

Dei som har betalt årets kontingent kan hente sitt nye medlemskort på Blåsarbua i morgon. Dette gjeld også neste laurdag. Du kan også betale kontigenten på bua, og korta vil bli trykte fortløpande. Dei som ikkje kan/gidde/vil eller har lyst å stikke innom, fortvil ikkje!! Dokke vil få tilsendt medlemskortet i posten i veke 11. Ved adresseendring send en mail ... Read More »

Ulike grupper i Blåsarane

Det har våre snakka ein del om dei ulike gruppene i Blåsarane. Det er sikkert ein del, som lurer litt på kva dette er for noko og om dette er noko for dei. Me kan prøve å skrive litt om dei ulike gruppene. Tribunegruppa: Denne gruppa tek føre seg det som skjer på tribuna. Den planlegg og lagar banner, songar ... Read More »

Årsmøte 2015

Årsmøtet vart i kveld, 18.02.15, heldt på KaffeBaren. Oppmøte og engasjementet var godt i det nesten 3 timer lange møtet. Referat av dette møtet, vert sendt ut på e-post til alle medlemmar so snart det er reinskrive og godkjent. For dei, som ikkje har oppgitt rett e-post adresse til Blåsarane, kan sende denne til styret@blaasar.no. Årsmøtet gjekk einstemmig inn for ... Read More »

Nytt på Blåsarbua

I vår flotte butikk på AMFI Ulsteinvik, har me no fått inn nye skjerf og nye huer. Kjøper du nokre av desse evt. noko anna for tilsaman 500,-, er du med i ei trekninga av to gåvekort fra Amfi, på henholdsvis 500kr og 1000kr. Me har ope 2 laurdagar til i februar og  trekninga vert foretatt 2. mars 2015. Blåsarbua har ... Read More »

Blåsarane køyrer tilbod på Blåsarbua!

2014-07-29 16.57.41

Blåsarbua har merka godt at me har flytta inn i nye lokaler på AMFI Ulsteinvik. Etter flyttinga i sommar, har me fått meir lagerplass og dermed moglegheita til å oftare ta inn nye produkt. Dette gjer òg at me kan køyre kampanjar litt oftare. For tida har me kampanje på Hødd-drakter til 350,- uansett førpris, i tillegg held me fram ... Read More »

Hødd sikra kontrakta med 4-2 over Ranheim og påmelding KBK-tur

Blåsarane på tur til Alta

Hødd hadde søndag vitjing av Ranheim på Høddvoll på det legendariske stadionet sin nest siste kamp. Hødd kunne i teorien fortsatt rykke ned, med siger ville all tvil bli lagt til side. Hødd gjorde jobben og vann 4-2 med mål av Robin x2, Steffen og Ole Amund. Blåsarane gratulerer med sikring av kontrakta, som betyr at Hødd får spele neste ... Read More »

Blåsarane framme i Alta

Blåsarane på tur til Alta

Etter og kjørt ca 27 tima var Blåsarane på plass i Alta rundt klokka 1700. Antoni Knotten kan fortelle at turen har gått veldig bra. Stemninga har våre på topp heile veien tross litt lite søvn på enkelte. Men Knotten kan fortelle at Blåsarane har fått tid og laga ei to-tre nye songa på turen som har gått gjennom Noreg, ... Read More »

Vinnara av Altatur-lotteriet

IMG_0859

Det var torsdag trekning av lotteriet som skulle gi penger i kassa for Altaturen til helga. Vinnarane vart følgande: 1.premie Sesongkort på nye Høddvoll gikk til Janne Helen Siglevik 2.premie gavekort Amfi verdi 1000,- gikk til Vegar Bikset 3.premie gavekort Amfi verdi 500,- gikk til Beate Gjerde Mork 4.premie Høddryggsekk gikk til Vegar Bikset 5.premie gavekort Amfi verdi 250,- gikk ... Read More »

Gratistur til Alta

dsc00314

Blåsarane har sett opp buss til Alta og kampen der oppe til helga. Det er berre og melde seg på årets sprøaste tur til Finnmarksbyen med gymsalen. Det vil garantert bli en tur for historiebøkene. Og supporterane i Steinberget er spenna klare og ta imot alle Blåsara med opne arma. Påmelding for tur trykk her Read More »

Stem på årets spelar

vlcsnap-2014-05-16-20h18m41s197

Det er no mogleg å stemme for medlemane i Blåsarane på årets Høddspelar 2014. Send di stemme med namnet på årets spelar til denne mailadressa: blaasar@gmail.com. Svarfrist 26.10-14 Merk med ditt namn og medlemsnummer. Read More »

Descargar musica