Tirsdag,7 Desember, 2021

Monthly Archives: Juli 2014

Posesalg i gamle Blåsarbua

bilde 2

På laurdag er det som kjent opning av nye Blåsarbua. Men Blåsarane vil ikkje gi heilt slepp på den gamle Blåsarbua fordi om. For klokka 11 opnar dørene der, og der vil det bli posesalg på diverse utvalgte produkt som skal ut. For 200,- kan du fylle ein pose med Høddutstyr, det vil ikkje være mogleg og betale med kort ... Read More »

Nye Blåsarbua snart klar for opning

bilde 2

Husk opninga av nye Blåsarbua laurdag 19.07 klokka 1000, så ta turen om du vil sjå meir. Meir info om laurdagen kjem i morgon. Read More »

Blåsarar legg ut på langtur

IMG_0612

Vidar Hauge er ein av fleire Blåsarar som legg ut på langtur med bil. For søndag møter Hødd Tromsdalen borte i Tromsø, så Vidar Hauge, Robert Ulfstein, Guttorm Vartdal og mulingens Edgar Fjelle har derfor bestemt dei skal ta ein ferie utenom det vanlege. For dei tre-fire skal kjøyre bil nordover til Tromsø via Sverige. Der oppe vil dei bli ... Read More »

Blåsarane flyttar til Amfi Ulsteinvik

IMG_0615

Laurdag 19.07 klokka 1000 åpnar Blåsarane sin nye butikk på Amfisenteret i Ulsteinvik. Blåsarane har stått på i fleire dagar til langt på kveld for og bli ferdige. Og resultatet ser ut som og bli veldig bra, leiar i Blåsarane Hans Christian Ødegård har klokketru på dei nye lokala. Han seier ein fordel er at no har Blåsarane også moglegheit ... Read More »

Blåsarane arrangerar tur til Ull/Kisa

Det vil bli lagt opp til overnattingstur i forbindelse med kampen mot Ull/Kisa. Avreise natt til laurdag 2. august frå Amfi, kjeme tilbake med nøyaktig tidspunkt.Planen er overnatting på campingplass i Kongsvinger-området slik at vi kan ta turen over grensa. Trykk på skrifta for påmelding   Read More »

Edgar vann Blåsarane sitt sommerlotteri

IMG_0859

Edgar Fjelle vart den heldige vinnaren av Blåsarane sitt sommerlotteri. Som premie vann han ei signert Høddrakt. Det var bra deltakelse på lotteriet som starta under Smaken av Ulstein i byrjinga av juni. Trekninga vart gjort på Blåsarane sitt styremøte mandag 7.juli. Blåsarane vil takke alle som deltok, og spelarane som var sporty og signerte på drakta. Ha ein fin ... Read More »

Descargar musica