Fredag,22 Oktober, 2021

Monthly Archives: September 2014

Gratistur til Alta

dsc00314

Blåsarane har sett opp buss til Alta og kampen der oppe til helga. Det er berre og melde seg på årets sprøaste tur til Finnmarksbyen med gymsalen. Det vil garantert bli en tur for historiebøkene. Og supporterane i Steinberget er spenna klare og ta imot alle Blåsara med opne arma. Påmelding for tur trykk her Read More »

Stem på årets spelar

vlcsnap-2014-05-16-20h18m41s197

Det er no mogleg å stemme for medlemane i Blåsarane på årets Høddspelar 2014. Send di stemme med namnet på årets spelar til denne mailadressa: blaasar@gmail.com. Svarfrist 26.10-14 Merk med ditt namn og medlemsnummer. Read More »

Blåsarlotteri for Alta-tur

IMG_0775

No til helga vil Blåsarane arrangere et lotteri for og skaffe siste del med pengar til Altatur. Som kjent planlegg Blåsarane og sette opp buss til Alta, dette er ein tur som vil ta heile 30 timar kvar veg. Og for å få til noko slikt må der inn pengar, enkelte har valgt og sponse Blåsarane med pengar. Men for ... Read More »

Blåsarane og Plankehaugen samlast på Kaffebaren

IMG_0774

Laurdag blir det lukka lag på Kaffebaren i Ulsteinvik, der skal det bli forbrødring mellom Blåsarane og Plankehaugen frå Fredrikstad. Dørene opnar klokka 1800 og vil være lukka fram til klokka 2300 når dørene opnar for alle som ynskjer. Så ønsker du og være delaktig må du altso være medlem i Blåsarane eller Plankehaugen. For og bli medlem i Blåsarane ... Read More »

Descargar musica