Fredag,22 Oktober, 2021

Blåsarane flyttar til Amfi Ulsteinvik

Laurdag 19.07 klokka 1000 åpnar Blåsarane sin nye butikk på Amfisenteret i Ulsteinvik. Blåsarane har stått på i fleire dagar til langt på kveld for og bli ferdige. Og resultatet ser ut som og bli veldig bra, leiar i Blåsarane Hans Christian Ødegård har klokketru på dei nye lokala. Han seier ein fordel er at no har Blåsarane også moglegheit og ha lager i lokala som betyr at butikken ikkje treng og være stappfull. Det skal bli lettare og bevege seg rundt om i dei nye lokala. Fleire nye varer er også på veg inn. Så Blåsarane håper at dei nye lokala kan gi økt omsetning samt fleire vil ta turen innom. Så er du nyfiken på korleis det ferdige resultatet blir er det berre og ta turen på laurdag.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/9/blaasar.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Descargar musica