Fredag,22 Oktober, 2021

Blåsarlotteri for Alta-tur

No til helga vil Blåsarane arrangere et lotteri for og skaffe siste del med pengar til Altatur. Som kjent planlegg Blåsarane og sette opp buss til Alta, dette er ein tur som vil ta heile 30 timar kvar veg. Og for å få til noko slikt må der inn pengar, enkelte har valgt og sponse Blåsarane med pengar. Men for og treffe massa blir lotteriet satt opp. Det vil bli sal i Blåsarbua laurdag samt på Kaffebaren på kvelden, og ikkje minst mot Fredrikstad på Høddvoll på søndag. Prisen pr. lodd vil være 50,- stk. Men premiane er slik prisen kan forsvarast.
1.premie Sesongkort på nye Høddvoll
2.premie gavekort Amfi verdi 1000,-
3.premie gavekort Amfi verdi 500,-
4.premie Høddryggsekk
5.premie gavekort Amfi verdi 250,-
6-8.premie Høddskjerf

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/9/blaasar.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Descargar musica