Fredag,22 Oktober, 2021

Hødd sikra kontrakta med 4-2 over Ranheim og påmelding KBK-tur

Hødd hadde søndag vitjing av Ranheim på Høddvoll på det legendariske stadionet sin nest siste kamp. Hødd kunne i teorien fortsatt rykke ned, med siger ville all tvil bli lagt til side. Hødd gjorde jobben og vann 4-2 med mål av Robin x2, Steffen og Ole Amund. Blåsarane gratulerer med sikring av kontrakta, som betyr at Hødd får spele neste sesong på nye Høddvoll i første divisjon.

Neste helg skal Hødd spele lokaloppgjer mot KBK i Kristiansund. So klart sett Blåsarane opp buss til den kampen. Så har du og di famile ynskje om og bli med til blandaballbyen kan du melde deg på her: Påmelding til KBK-tur

Blåsarane på tur til Alta

Blåsarane på tur til Alta

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/4/9/blaasar.no/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
Descargar musica